Probleme cu daunatorii

Iasi (punct de lucru)

Adresa Str. Trei Fantani, nr. 14, Iasi
Mobil 0722.583.533
Tel/Fax 0232.254.328
Email office@wasval.ro

Bucuresti (punct de lucru)

Adresa Drumul Intre Tarlale nr. 42, Bucuresti, Sector 3
Mobil 0725.521.163 / 0725.521.165 / 0726.202.363
Tel/Fax 021.255.10.70
Email office@wasval.ro
Contact

0722.583.533

Despre noi

Noi suntem Wasval, o echipă de profesioniști antrenați în a-ţi oferi servicii de calitate, discreţie şi siguranţă! În cei peste 15 ani de activitate în domeniul serviciilor DDD, ne-am specializat în tratamente de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, cu scopul de a asigura protecție maximă beneficiarilor.

Eficiența tratamentelor și siguranța ta sunt priorități pentru noi, astfel că alegerea celor mai potrivite metode, a celor mai sigure produse și a celor mai performante soluții sunt obiectivele care ne ghidează, în permanență, acțiunile și care ne recomandă, totodată.

Am ales să investim continuu în perfecţionarea serviciilor pe care ţi le oferim pentru că protecţia ta este responsabilitatea noastră şi pentru că ne dorim ca rezultatele să fie, întotdeauna, pe măsura aşteptărilor. Soluțiile alese pentru eradicarea dăunătorilor vor respecta, de-a lungul întregului proces, legislația în vigoare.

Servicii si produse

Deratizare

Deratizarea este procesul de combatere a rozătoarelor și presupune un complex de măsuri aplicate permanent. Pentru a limita accesul și refacerea populației de rozătoare efectuăm această operațiune în mod regulat, prin mijloace mecanice sau chimice (raticide).

Dezinsectie

Dezinsectia este acţiunea de combatere a insectelor şi a acarienilor dăunători pentru sănătatea oamenilor şi animalelor prin aplicarea unui program riguros de curăţenie mecanică urmat de folosirea celor mai eficiente substanţe chimice (insecticide – larvicide).

Dezinfectie

Dezinfectia este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.

Portofoliu

Ca urmare a calitatii superioare a prestatiilor, precum si a seriozitatii cu care ne-am tratat colaboratorii, S.C. WASVAL S.R.L. a castigat numerosi clienti precum:

  • institutii publice
  • terase, restaurante
  • unitati de alimentatie publica
  • depozite
  • vagoane si spatii C.F.R.
  • parlamentul romaniei
  • spitale

S.C. WASVAL S.R.L. nu a avut obligatii contractuale neonorate din diverse motive subiective sau obiective si nu a fost implicata in litigii referitoare la neefectuarea lucrarilor sau la calitatea necorespunzatoare a acestora.

Avize si certificate

Produsele utilizate de S.C. WASVAL.S.R.L. sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor şi sunt achiziţionate de la furnizori autorizaţi. Se utilizează substanţe cu toxicitate medie sau redusă care sunt cuprinse în lista produselor pesticide şi erbicide avizate pentru profilaxia sanitar-umană.