Deratizare

De ce deratizarea trebuie să ocupe prima poziție în lista de măsuri împotriva invaziei de rozătoare? Pentru că prezența acestora este dăunătoare deopotrivă proprietății, mediului și sănătății tale și a tuturor celor care locuiesc sau folosesc spațiile contaminate. Cu ajutorul deratizării elimini acest pericol și asiguri integritatea proprietății și sănătatea locatarilor în mod eficient.

Deratizarea este procesul de combatere a rozătoarelor și presupune un complex de măsuri aplicate permanent. Pentru a limita accesul și refacerea populației de rozătoare efectuăm această operațiune în mod regulat, prin mijloace mecanice sau chimice (raticide).

În funcție de specificul situației și de obiectivele urmărite folosim tipuri distincte de procese de eradicare. În cazul celor chimice utilizăm momeli sau spumă rodenticidă, iar în cazul celor mecanice, dotarea este variată și se adaptează contextului: capcane cu adezivi, aparate cu ultrasunete.

Pentru a combate eficient acest pericol și pentru a elimina orice risc, operațiunea va fi efectuată simultan pe toate suprafețele (atât interioare cât și exterioare) astfel încât să se împiedice retragerea rozătoarelor de pe suprafețele tratate pe cele netratate.

Plasarea momelii și manipularea otrăvurilor vor fi asigurate de personal calificat și în acord cu toate dispozițiile legale.

Intra in contact cu noi!