Dezinsectie

Dacă ai accesat acestă secțiune înseamnă, cel mai probabil, că ești deja agasat de sâcâitoarea prezență a insectelor și cauți o soluție eficientă de a scăpa de această sursă continuă de iritare și disconfort. Ți-o oferim noi!

De la tânțari, muște, viespii, gândaci, păianjăni, furnici sau purici până la acarieni, asigurăm eliminarea oricărui potențial pericol pentru sănătatea ta, în condiții de siguranță maximă. Prin dezinsecție îți asigurăm mediul curat de care ai nevoie, lipsit de orice fel de insecte invadatoare, folosind un program riguros de curățenie mecanică, urmat de utilizarea celor mai eficiente substanțe chimice.

Tratamentul de dezinsecție se poate realiza prin pulverizare în zonele unde au fost semnalate insectele, atât în interior cât și în exterior. Pentru combaterea insectelor târâtoare în încăperi în care activitatea nu permite stropirea cu substanțe, se utilizează și produse pe bază de gel, fiind astfel evitată afectarea suprafețelor mai delicate.

Eliminarea insectelor nedorite, în special a țânțarilor și a muștelor, poate implica, pe lângă dezinsecție, și o intervenție în vederea distrugerii larvelor acestora. Chiar dacă sunt eliminate insectele mature, larvele depuse continuă să se dezvolte în spațiile umede, dând naștere unor noi generații de insecte. Din acest motiv, este indicat și un tratament de larvicidare.

Larvicidare

Larvicidarea este operațiunea prin care se urmărește combaterea larvelor de țânțari sau muște din spațiile umede precum bălțile, stufărișurile sau marginile lacurilor. Întrucât această operațiune se adresează, preponderent, spațiilor deschise, cu mare potențial de contact uman, produsele folosite pentru a efectua o astfel de intervenție trebuie să fie sigure pentru sănătatea umană și pentru mediu. Din acest motiv, toate substanțele pe care le folosim sunt avizate/ autorizate de Ministerul Sanatatii, prin Comisia Natională de Produse Biocide.

Intra in contact cu noi!