Dezinfectie

Metodă a igienei, dezinfecția are ca scop asigurarea unui spațiu aseptic pentru a elimina riscurile pentru sănătate la care predispune un spațiu insalubru. Din acest motiv, această operațiune trebuie executată cu foarte mare atenție de către personalul calificat.

Echipa noastră de profesioniști asigură intervenții de dezinfecție constând într-un complex de operațiuni de prevenire și combatere a bolilor infecțioase și parazitare, deopotrivă la om și animal. Urmărind distrugerea germenilor patogeni sau reducerea acestora până la nivelul de siguranță, echipa noastră va efectua această operațiune cu toată răspunderea și priceperea necesare pentru un rezultat optim.

Fie că optezi pentru dezinfecție preventivă (eliminarea eventualilor germeni patogeni din încăperi) sau pentru dezinfecție combativă (în vederea contracarării unor boli infecțioase sau parazitare, din momentul înregistrării primelor cazuri de boală și până la lichidarea întregului focar), intervenția noastră îți va oferi exact rezultatul pe care ți-l dorești, anume siguranță și protecție 100%.

Produsele pe care le utilizăm în acest proces au un spectru larg de acțiune pentru diferiți agenți patogeni și nu sunt periculoase pentru oameni sau animale. Ceea ce înseamnă că vă veți bucura de protecție maximă fără niciun risc pentru sănătate. Cu atât mai mult cu cât, datorită echipamentelor de ultimă generație pe care le deținem, putem asigura intervenția necesară în orice locație, indiferent de specificul acesteia.

Intra in contact cu noi!